پرورش گل رُزی که پژمرده نمی‌شود

محققان آمریکایی با استفاده از مهندسی ژنتیک موفق به توقف فرایند پژمردگی در گل‌ رز شدند. خبرگزاری ایسنا: محققان آمریکایی با استفاده از مهندسی ژنتیک موفق به توقف فرایند پژمردگی در گل‌ رز شدند.

به گزارش میل آنلاین، در این فناوری با دستکاری DNA گیاه گل رز تولید گاز اتیلن متوقف شده و به دنبال آن فرایند پژمرده ‌شدن گلبرگ‌ها و خم شدن ساقه گل تا چند روز به تاخیر می‌افتد.

بسیاری از کارشناسان صنایع غذایی معتقدند که بیشترین هدر رفت مواد غذایی مربوط به بخش نگهداری و انتقال از واحد‌های تولیدی به بازارهای مصرف است، بنابراین در صورت موفقیت این طرح، خسارت ناشی از فساد مواد گیاهی تازه تا بازار مصرف مدیریت می‌شود.

محققان کارخانه تولید تجهیزات بیولوژیک Monsanto با حذف برخی از بخش‌های توالی DNA گیاه رز، از شروع فرایند به اصطلاح پژمردگی گل که از زمان چیده‌شدن آغاز می‌شود جلوگیری کرده‌اند.

شرکت Monsanto در اوایل سال جاری موفق به اخذ گواهی ثبت اختراع برای تولید گیاهان با طول عمر بالا بعد از برداشت شده است.

طبق اطلاعات دریافتی از سازمان ثبت اختراع و علائم تجاری آمریکا، گواهی ثبت اختراع این شرکت شامل محصولی انحصاری با نام RNA است که از طریق آب جذب گیاه شده و در ادامه با توقف اثر ژن EIN2 در گیاهان، فرایند تولید و آزادسازی گاز اتیلن را متوقف می‌کند.

[ منبع این خبر سایت فردانیوز، فناوری می باشد، برای مشاهده متن اصلی خبر می توانید روی این قسمت کلیک کنید ]

برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «پرورش گل رُزی که پژمرده نمی‌شود» اینجا کلیک کنید. شفاف سازی:
خبر فوق در سایت فردانیوز، فناوری منتشر شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است. چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید برای حذف آن روی این قسمت کلیک کنید.

نکته: با توجه به جمع آوری خودکار مطالب از سطح وب در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا اخبار غیر مجاز و یا اعتراض به انتشار مطالب سایت ها با ایمیل khabargroup.info@gmail.com در تماس باشید

تبلیغات





جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات