یک دلمه متفاوت با عطر و طعم بِه

 سر بِه را جدا كنید داخل آن را با قاشق چایخوری آرام خالی كنید،طوری كه به سوراخ نشود. داخل بِه را از مواد پر كنید و سرش را بگذارید و سپس داخل سس بگذارید.


سرویس سبک زندگی فردا: در این مطلب به نقل از بیتوته به شما طرز تهیه دلمه بِه را آموزش می‌دهیم. این بار دلمه را با طعم بِه تجربه کنید  طرز تهیه دلمه به:پیاز و گوشت چرخ كرده و زردچوبه و فلفل سیاه یک قاشق رب را تفت دادم، لپه خیس خورده را حدود دو ساعت گذاشتم بپزد، سپس برنج را یک ساعت خیس كردم ١٠ دقیقه داخل آب جوش جوشاندم. لپه، برنج، (كشمش، زرشك، گردو خرد شده) هركدام در صورت تمایل، را به مخلوط گوشت اضافه كنید و كمی تفت بدهید.
 
سر بِه را جدا كنید داخل آن را با قاشق چایخوری آرام خالی كنید (طوری كه به سوراخ نشود) داخل بِه را از مواد پر كنید و سرش را بگذارید و سپس داخل سس بگذارید.
 
طرز تهیه سس دلمه به:
پیاز را سرخ کنید و زردچوبه و دو قاشق پر رب را سرخ كنید و فلفل و نمك و كمی پودر دارچین، آلو خیس خرده، مقداری از بِه را كه از داخلش خارج كردید، سركه و كمی شكر (اگر می خواهید ملس شود) را اضافه كنید آب بریزید تا سس بجوشد. بِه های پرشده را داخل سس بگذارید (نصف بِه داخل سس باشد) تا حدود ٤٥ دقیقه بپزد، موقع سرو كمی جعفری خرد شده روی بِه بریزید.
 
نکته برای تهیه دلمه به:
- وقتی به را خالی كردید داخل كمی سركه و آب بگذارید تا سیاه نشود.
- می‌توانید سبزی را هم داخل مواد بریزید و سرخ كنید.

[ منبع این خبر سایت فردانیوز، اجتماعی می باشد، برای مشاهده متن اصلی خبر می توانید روی این قسمت کلیک کنید ]

برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «یک دلمه متفاوت با عطر و طعم بِه» اینجا کلیک کنید. شفاف سازی:
خبر فوق در سایت فردانیوز، اجتماعی منتشر شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است. چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید برای حذف آن روی این قسمت کلیک کنید.

نکته: با توجه به جمع آوری خودکار مطالب از سطح وب در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا اخبار غیر مجاز و یا اعتراض به انتشار مطالب سایت ها با ایمیل khabargroup.info@gmail.com در تماس باشید

تبلیغات





جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات



X